« Home | Positive thing of Krakatau eruption » | WordPress Guides » | Bird flu reaches Africa » | Index finger and tongue » | Hydropolis: The First Undersea Hotel » | Meteorologist vs Oceanographer » | Are sea foods still good for you? » | Clever and Smart » | On-line journal facility » | Expert status, what for? » 

Thursday, February 16, 2006 

One of the global warming effect

"It is ironic that one consequence of global warming is that Europe might plunge into a deep freeze".

Read the complete story here.

As always, equator will be the hottest region in the planet, while the poles shall getting colder, and the equilibrium will reach on top of the atmosphere, where the wind drift moves from poles to equator (hypothetically speaking though) :)

@aji:
this is not just because of the wind and/or atmosphere condition, but also land-sea-air interaction.

trus, ada pengaruh dg indonesia juga ga?

[Membeo sa] Iya? Ada pengaruhnya dg indon juga ga? :)

wah ngomongin global change, kantor international global change institute ada disebelah gedung language institue tempat saya belajar. pengen sih liat2 tapi kalo sore udah keburu capek...tapi emang niat pengen kesana dan tanya2 soal dampak global change untuk laut

infonya menarik pak :)

oh iya, saya nyampe finish dong...pokoknya ndak malu2in bangsa dan negara deh pak...hihihi

salam buat keluarga

nyang punya blog ini bisa dipastikan lagi sibuk^-^ semoga urusan sekeluarga lancar dan studinya cukses tuntas tas juga mba Mutiara dan putrinya. Ditunggu di Awiligar saya sudah kembali kesana:)

btw ada hubungannya gak mas agus sama disini dah masuk musim semi tapi masih saljuan aja, salju musim dingin aja kalah loh...

ok de met wiken tuk mas agus sekeluarga :)

selalu ada 'untung' dari semua musibah, ya ... ^_^ ...

Post a Comment

My Digest

About me

  • I'm agus set
  • From Hamburg, Germany
about me
Google

Powered by Blogger
and Blogger Templates
Listed on BlogShares